Попфолк певицата Мария, по-ивестна като Мара Отварачката,  прибра отново любимия

...
Попфолк певицата Мария, по-ивестна като Мара Отварачката,  прибра отново любимия
Коментари Харесай

След поредното поступване: Отварачката прибра Дзвера за имения си ден

Попфолк певицата Мария, по-ивестна като Мара Отварачката,  прибра още веднъж обичания си Миро точно на имения си ден след следващия битов скандал, научи „ Телеграф “.

Еко

За празника певицата била сюрпризирана с не един, а с два букета от червени и бели рози, които изписват двойно буквата М. Разбира се, Миро получил амнистия от своята обичана, откакто й подарил чисто нов суперлуксозен електромобил. Макар и еко, под капака си колата крие 500 к.с. Цената на колата е към 350 хиляди лв.. Мара я приела с наслада и към този момент била една от обичаните й в автопарка.

Щастие

Изпълнителката посрещна имения си ден с обичания Миро в столичен ресторант. Двамата демонстрираха положително въодушевление и демонстрираха на гостите, че са най-щастливи, когато са дружно. Мара не пропусна да показа в обществените мрежи поредност от фотоси от взаимния празник. На първата двамата с Миро са в тил, следва ухилен фотос от масата, както и няколко, прегърнати пред фоайето. За да покаже, че са оставила в предишното следващата драма, Мария показа благ фамилен кадър, на който участват щерка й и майка й.

Снимките събраха стотици лайкове и поздравления за двойния празник на двойката, не липсваха, несъмнено, и хапливи мнения, на които Мария отговори по този начин: „ Аз и нашата персонална история даде образец, че за тези проблеми, които не могат да решат двама, има органи на реда, които в моя случай работеха “. С това тя постави завършек на спекулациите и пожела триумф на злобарите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР